ABRAÇADA -0. -17 DE SETEMBRE DE 2015, AGRUPACIÓ D'AQUAREL·LISTES DE CATALUNYA. DONACIÓ DE L'OBRA. 18 SIMPOSI INTERNACIONAL D'AQUAREL·LISTES EUROPEU. ECWS. MUSEU DE L'AQUAREL·LA LLANÇÀ

AQUAREL·LA. 123 x 39 cm. diàmetre. Damunt de paper rotllo Saunders Waterford 300 g/m2 100% cotó GG, incisions al paper, lligat amb filferro espinós. Pintures Holbein Artists’ Water Colors: W342 Quinacridone Gold, W207 Pyrrole Red, W213 Opera, W119 Quinacridone Magenta, W120 Quinacridone Violet, W157 Neutral Tint. Material Artemiranda. Pinzells: Escoda, paletina 27 2336, Versátil 2. Altres: Japonès, cua de cavall blanc 3’5 cm. diàmetre. Xinès 3” 365 Hake, cua de cabra. 

Comentarios

 1. Aqui si que es veu bé !! I es compren el perque del
  lligam amb filferro de punxes...
  la realitat, actual, te l'a posat al día...
  i ha moltes punxes, a passar, per sobreviure...
  Que segueixis tan gran, i sensible !!!

  ResponderEliminar
 2. Una vegada més: MOLTES GRÀCIES, dificilíssima producció, però res com la persistencia i la determinació, a la seguent, veuràs la part més representativa, sí que hi ha punxes, disorts i desitjos penosos--- bona diada!

  ResponderEliminar
 3. Una vegada més: MOLTES GRÀCIES, dificilíssima producció, però res com la persistencia i la determinació, a la seguent, veuràs la part més representativa, sí que hi ha punxes, disorts i desitjos penosos--- bona diada!

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa