ONA. 1969, segona individual a Amics de les Arts. Terrassa

ONA
 Aquarel·la 100x70cm damunt paper Torres 300G/m2
1969, segona individual a Amics de les Arts
TERRASSA

Comentarios

  1. Tonet, esa serie de olas que pintabas en un gran formato, aquellos años en que éramos unos críos, son geniales. Eres tu, esa mozuela hermosa de la foto?
    Mushus.

    ResponderEliminar
  2. mira que eres pelotudo eh! me dirás que en nada parezco tal? aiiii la olas que entonces pintaba, mucha envidia provocaba... pero acreditaciones se llevaban... con rima y todo tonet guapu, a per moltes més! gracies!!!!!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa