ÈXTASI (Emoció). Aquarel·la

-->
ÈXTASI (Emoció) 
Aquarel·la damunt plecs de paper 300 G/m2, 100% cotó extra blanc, estripat i cosit, 
assolint 14x14 cm., fils de cànem i de seda. 2013.
Obra que actualment m’ha produit un efecte catàrtic observant “ONES” (1966), 
el format és coincidència.
El tema queda reclós en la emoció, un esclat d’aigua, implica una desconnexió amb la realitat objectiva momentània,  
 l'èxtasi sovint desconnecta els sentits cap a l'exterior i els enfoca cap a l'interior

EXTASI (Emoción) Acuarela en pliegos de papel 300 G/m2, 100% algodón extra blanco, desgarrado  y cosido, logrando 14x14 cm., hilos  de cáñamo y de seda. 2013.
Obra que actualmente me ha provocado un efecto catártico observado “ONES” (1966), el formato es coincidéncia.
El tema queda encerrado en la emoción, un estampido de agua implica una desconexión temporal con la realidad objectiva momentánea, el extasi a menudo desconecta los sentidos hacia el exterior y los enfoca hacia el l'interior…

Comentarios

 1. Extasiat deixes, a qui contempla el teu art.
  Amunt, "MOTERA ".....

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. jajaja!! fernando, la motera és ma filla, una servidora no més a pujat de paquet en una Guzzi, una vespaq i un altre trasto de temps prtèrits,, amunt!!! vas a Conca? tonets renovats!

   Eliminar
 2. Esa frase final tuya: "Desconecta los sentidos hacia el exterior y los enfoca hacia el interior.." define perfectamente lo que me hace sentir esta obra. Diría también: "embriagador"!!!
  Mushus, Tonet.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. guapo!! ya estoy activa! 15 dias de autèntico relax y conexión interior, tal co mo a ti te gusta y a mi me entusiasma, renovada, autèntica y a por mucho más, posiblemente nos vemos pronto tonets a dojo!!!

   Eliminar
 3. L'aigua com el foc fan vibrar l'ànima. Els escriptors també es senten així, diuent. El moviment imprevist encoratja a tots els aristes a la producció. Aquí es veu la teva força, com moltes obres teves que van fent emprenta i ens mirem tots els que comencem per aprendre'n més. Felicitats!!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. gràcies guapa!! sempre hi ha qui m'entén i mima, t'hi compom-to a tu. tonets eixerits i fins molt aviat, demà et dic. + tonets

   Eliminar
 4. Hem anat teixint l'abraçada
  que ens ha d'unir amb èxtasi...
  sense promeses, venim teixint
  des d'un ahir que ens van destrossar
  fil i teler, amb armes i la nostra sang
  ens van imposar la mor, l'assassinat!

  Avui lúcids/des volem l'abraçada
  que ens ha de deixar arribar a l'èxtasi,
  al batec profund del nostre cor,
  a l'abraçada que no té preu,
  a la vida volguda, desitjada i enyorada,
  ja ens han prenyat prou amb esclavitud,
  cal estar amatent, els botxins no reposen mai...

  carles vall

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa