inauguració VEUS EN OFF: AQUAREL·LES: VISIÖ 1966-2011. TERRASSA. Escola Municipal d'Art.

Sr. Gabriel Verderi Director de l'Escola, fent la presentació
Escrit del 1984, penso igual
l'obra recent, aquarel.la artesanal fabricada per mi amb fang reciclat i vehicles portadors
diverses publicacions
Veiem el Raimundo de la Colla dels dimecres i l'Elisa Lladò d'esquena AAC
el professor Artur Samsó, curador de l'expo.
El Director de l'Escola i el Regidor de Cultura Amadeu Aguado
Muntañá i Boronat de la Colla dels dimecres
Chamorro, Lladò, Mercé, Muntañá i Boronat de l'AAC

Comentarios

 1. Hola Tonet, qué tal?
  Me alegra enormemente poder volver a contemplar esa exposición de "veus en off" de tus cuarenta y cinco años de trabajo.
  Eres genial y me siento muy orgulloso de tenerte como amiga!
  Eres una gran artista, original y distinto a los demás y aunque no comprenda toda tu obra, te admiro muchísimo. En d'avant!!!!
  Mushus, mushus y más mushus!

  ResponderEliminar
 2. joseMari,
  ya está cerrada y me he dado el gusto de filmarla enterita antes de desmontar, veré si soy ufana y la se entrar aquí, me alegra que te encuentrs a gusto, allí te vi contento con tu sra y me alegró muchísimo pero eres fiero y hay apodos que no me gustan, me admiras?mmmm tanto mejor, un lujo para mi.
  un tonet molt fort i eixerit
  ciao bello!

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa