Angela Barbi ha afegit 3 fotos noves a l'àlbum Expo en Galeria BCM de Barcelona 2017 — amb Sonia García i 4 persones més.
17 hGirona
M'agradaMostra'm més reaccions
Comenta-ho
Comentaris
Teresa Jorda Vito gràcies!!!!
Teresa Jorda Vito què bé !! gairebé hi som tots!!!
Maria Teresa Oquendo Fantástico felicidades para todos
M'agradaResposta7h
Inauguración de la V Exposición internacional de acuarela en BCM Art Gallery en Barcelona. Tarde de acuarela y reencuentro con amigos.
M'agradaMostra'm més reaccions
Comenta-ho
Comentaris
Mariam Martinez-Caro Londorama Se ve preciosa, felicidades!
M'agradaResposta111h
Sylvie Bouchet Excito para todos !
M'agradaResposta110h
Paloma Diaz Guapos, mucho éxito!!!
M'agradaResposta19h
Esther Diamante Como me gusta veros juntos, Sonia, Cesc,Angela y Montse. Un abrazo y felicidades por la exposición
M'agradaResposta12h
AVUI: "ABRAÇADA" AQUAREL.LA 56 X 85 CM. ES POT VISITAR A LA GALERIA "BCM GALLERY" TOTS CONVIDATS!!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa