CLASSE MAGISTRAL. ALDA CON LIMÓN. MADRID. DIVENDRES 6 DISSABTE 7 DE MARÇ. TOTS CONVIDATS!!!

UNA INTERVENCIÓ D'UN TOTAL DE 12 HORES. MOLTA DINÀMICA I BON APROFITAMENT. Tret de sortida amb aigua/color, passeig del figuratiu a l'abstracte, abstracte pur, enllaç del paper, composició bi i possible tridimensional. Llibertat creativa.
La il·lustració del cartell correspón a l'obra guardonada amb Medalla de Plata a la III Bienal Internacional Nuevas Tecnologías en Acuarela, Caudete 2014.

Comentarios

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa