AQUELL PRIMER PREMI NACIONAL D'AQUAREL·LA...1976


Comentarios

 1. Vaya, vaya, acabo de conocer una apasionante historia de mi amiga Tonet que no conocía. La he leído con mucho placer y me ha gustado conocerla. Te felicito por ser tan valiente y que gracias a ello cosechas hoy, esos éxitos que, seguro que te darán mucha satisfacción. AMUNT TERESA!!! Aún te queda mucho por recorrer y descubrir! Y lo irás descubriendo!!!
  Mushus!

  ResponderEliminar
 2. querido! muchas gracias, una vida complicada y muy vivida, sí, tu que siempre preguntas... una parte de mi respuesta está aquí, me alegra que te entusiasme, hace ya muchos años, <tonets a dojo i fins aviat!

  ResponderEliminar
 3. Oh, tia !!!, no m'habia apercebut d'aquesta
  entrada-confessió vital, m'agrada que una de les més
  impotants, cara el futur, pàgines de la vida, de la meva
  companya de fatigues pinzelleres, s'hagi publicat.
  Conec la Teresa, les Canàries i el canàri, de bell cant,
  i el teu devenir pictòric, a travers del temps, la teva
  docència i el que has pintat i el que pintes.
  Sempre he tingut per tú un sentiment de respecte i
  amistat, que sé, i sento, compartit, i per la teva obra
  una merescuda admiració, perque sho val, i el més
  important per a mí, perque l'has pintat tú.
  (A excepció de les picabaralles de quan, a l'estudi
  del mestre, i gran docent, Ramon Cortés, de molt grat
  record, anabem junts a "apendre de lletra", no teníes
  mai el caballet a punt) peró d'aixó ja fà molts anys!!!
  Tant de tems ha passat, i seguim units pel pinzellet
  dels pebrots.... I que per molts anys.
  I grans desitjos, per a tú, la teva família, i el teu
  GRAN POTENCIAL ARTÍSTIC !!

  ResponderEliminar
 4. caram Fernando!! quin regitzell de records i veritats, que en fa d'anys de tot plegat! sí ja n'erem a les hores i en feia uns quants d'anys de picabaralles. amut i moltes gràcies pel record peremme, no efímer ni fugisser. Amunt!!

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa