Nena !! el peix t'el vas menjar abans, o després. Ho trobo molt i molt interessant. Quan ens veïem, expliquem com és el sistema de fer-ho. Et felicito !!!
Interesant resultat . És una experiència que ja havies estudiat o l'has fet ara buscant nous camins? Ho dic perquè sé que no pares de buscar noves tècniques o materials.
EL GYOTAKU: IMPRIMIENDO PECES, busca-ho al google i ho sabràs jo vaig veure per tv un reportatge i em va agradar, vaig pensar de fer-ho a l'aquarel.la no amb tinta, a l'agos a cadaqués em vaig menjar un gran i exquisit peix, demano l'espina i la guardo, a l'octubre em fan un obsequi que va dins d'una bossa de semi fieltre sintètic, i s'encén llumeta, fabrico aquarel·la artesanal i... som-hi!
Ostras !!, ja ho he vist, al google, m'ha agradat, amb la cara de peix, que foto, un día provaré de fer-me un retrat. Bon profít et féu, el peix de Cadaqués, i que per molts anys.
m antònia, va ésser un procés de recerca a partir de veure-ho treballar al japó amb tinta, tot l'altre ha anat venint sense deixar-ho de costat, la persistència!
Aquarel·la damunt 3 cartolines postals, solcs del paper i fils de seda Arches 100% cotó, GF 300 gmq 10,5x15,5 cm La font de la Gran Via / Passeig de Gràcia (part central d'un tríptic)
Nena !! el peix t'el vas menjar abans, o després.
ResponderEliminarHo trobo molt i molt interessant.
Quan ens veïem, expliquem com és el sistema de
fer-ho. Et felicito !!!
Interesant resultat . És una experiència que ja havies estudiat o l'has fet ara buscant nous camins? Ho dic perquè sé que no pares de buscar noves tècniques o materials.
ResponderEliminarEL GYOTAKU: IMPRIMIENDO PECES, busca-ho al google i ho sabràs jo vaig veure per tv un reportatge i em va agradar, vaig pensar de fer-ho a l'aquarel.la no amb tinta, a l'agos a cadaqués em vaig menjar un gran i exquisit peix, demano l'espina i la guardo, a l'octubre em fan un obsequi que va dins d'una bossa de semi fieltre sintètic, i s'encén llumeta, fabrico aquarel·la artesanal i... som-hi!
ResponderEliminarOstras !!, ja ho he vist, al google, m'ha agradat,
Eliminaramb la cara de peix, que foto, un día provaré
de fer-me un retrat.
Bon profít et féu, el peix de Cadaqués, i que per
molts anys.
jajaja!! doncs som-hi!! a vere quins resultats et marques, ganes de veure'l, amb barret o sense?
Eliminarm antònia, va ésser un procés de recerca a partir de veure-ho treballar al japó amb tinta, tot l'altre ha anat venint sense deixar-ho de costat, la persistència!
ResponderEliminar