Inauguració. La memòria representada. "Forat turquesa" FINS EL 27 D'OCTUBRE

 Sala Muncunill. Terrassa. Fins el 27 d'octubre 2013

 Oriol Tort, Maria Daròs y el seu company, Agustí Argany, Maria Mas, M Antònia Torres, Dàcil i Francesc Abad artista conceptual, amb tots ells força anys!!
 entre les meves cosines Maria y M Antònia i la Dàcil al costat, tothom content
 ·
Tastet de 4 obres de 15 artistes participants
Obra de Irene Pérez "No m'oblidis" (fragment). "Una conversa: Una consciència culpable necessita confessar. Una obra d'art és una confessió" (Albert Camus)
"La amnèsia de Yambo o la recerca de la muntanya" 2,2x1,4x1,8 m. Projecte d'Ignasi Ros, President d'AAVT
Rinocerus 1 i 2, Obres de Carme Aliaga. "Tot i que Albrech Dürer mai no degué veure un rinoceront real, el gravat que va realitzar el 1515 va ser considerat una representació fiable fins a finals del segle XUIII tot i les inexactituds anatòmiques.
Aquest fragment de la historia m'ha fet reflexionar sobre el fet que allò representat mai no és la realitat en si mateixa, que a vegades la memòria es reconstrueix a partir de fragments i de com intentem omplir els buits amb retalls de la nostra invenció
Homenatge a Jean Michael Basquiat. EL PRIMITIVISME totèmic es converteix en un gest espontani de vida i ràbia. Cranis a l'hiperal·logenat metro de Nova York City, batec d'un Creont que crida silencis inimaginables en els temps de la SIDA, rutina d'un vellplany i més rutina...

"Forat turquesa" (fragment). Es tracta d ́una experiencia colpidora que em va trasbalsar i abduir totalment. Nedava en un mar oratjós quan sobtadament una ona em xuclá cap a la foscor. En aquell instant de perdua de control i de pánic van emergir dues sensacions intenses:
-    visual, el contrast vermell del trajo de bany i el fons blau mari del mar.
-    auditiva, el record de la darrera música escoltada en directe.
De cop i volta i com ajudada per aquestes sensacions, vaig sortir a la superficie i a la llum.
Presentació de l'exposiciò a càrrec del regidor de Ciltura, Sr. Amadeu Aguado

Comentarios