DIMARTS 6 DE JUNY WORKSHOP- MUSEU DE LA CIÉNCIA I DE LA TÉCNICA DE CATALUNYA. TERRASSA. Antiga fàbrica tèxtil Aimerich i Amat. Hi tornarem!!

 MAR DE VIDRE I REFACTARI! GRAN JOIA MODERNISTA. LLèpis de disseny que es disol amb l'aigua

 Renglera de finestrals

 Llibre d'Artista (inici)

 NOCTURN. Finestral mNACTEC

 Treball de camp. Grup d'alumnes

 Gemma

 Àngela

 Cristina, Montserrat i Fita

 Un seguit d'aquarel.les amb la perspectiva i la seva precarietat gràfica, Felicitats alumnes! bona feina!!!Grup d'alumnes avançades i inquietes! HI TORNAREM!

Comentarios

 1. Besnetes, avançades, de les fotografiades a l'escala.
  I a més grans ARTISTES !!!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Tal com diu el nostre "paisanu" ets la repera! no vegis la suada i la disfrutada que ens vem muntar, amunT!!! i sí , moltes gràcies!!!

   Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa