II Certamen Pequeño Formato. Alda con Limón. Acuarela. Invitada. FUERA DE CONCURSO.

II Certamen Pequeño Formato. Alda con Limón. Acuarela. Invitada con mi obra 2016 "ESTIU" (VERANO) FUERA DE CONCURSO. Su formato no era el requerido. Puede visitarse en la exposición hasta mediados de este mes.
26x45 cm. Acuarela sobre doble hoja papel Hahnemühle 300 G/m2 100% algodón. Incisiones, dobleces e hilos de seda
Pinturas Holbein. Paletina Escoda. Pinceles diversos. Cutter.
(No es posible especificar más sobre el papel debido a que es el reverso de una hoja de los calendarios anuales de esta marca).
FELICIDADES A TODOS!!!!

Comentarios

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa