WORKSHOP "VERDS PANORÀMICS" PLEN AIR PARC DE VALLPARADÍS TERRASSA. SETEMBRE 2016

Aquarel.la petit format, doble full de paper, incisió i fils de seda. Resultat de la recerca "Verds Panoràmics" Exemple de seguiment pels alumnes.
Aquarel.la petit format, doble full de paper, incisió i fils de seda. Primera nota de la recerca per seguiments alumnes "Verds Panoràmics"
Dibuix preliminar. Croquis de lloc. Mina de plom.
Alumnes del Workshop "plen air" VERDS PANORÀMICS. Cartes de verds, estudi preliminar. Excel.lent recerca. Amunt!!!!
Imatges de lloc representat

Comentarios

 1. Ole equip, per tan bona entrenadora.
  Ole entrenadora per tan bon equip.
  Felicitats per les obres !!!!
  I enveja per no ser-hi.

  ResponderEliminar
 2. cura't en salut! totes n'estem cofoies, moltes gràcies!! amunt!

  ResponderEliminar
 3. Amunt!! De pintar verdes, sabes mucho y seguro que tus alumnos habrán disfrutado. Los verdes, los azules, rojos, amarillos... los bordas! Las dos que has presentado en estas páginas son dos bellos ejemplos.
  Mushus!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. gracias! antes de "Verds Panoràmics" en julio fueron "Remors de verds" allí se especuló únicamente con árboles y se confeccionó un libro de artista muy "rumoroso" seguramente lo puedes ver por aquí. Abrazo querido. ver si me puedo llegar un día a La Colla con suerte en encontrarte. Amunt! duro verano!

   Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa