Per a totes les dones treballadores: LLUITEU "CIRERER"

Per a totes les dones treballadores: LLUITEU
"CIRERER"
Aquarel·la s/p Ingres 150 gm2 50x70 cm.
Para todas las mujeres trabajadoras: LUCHEN
"CEREZO"

Comentarios

  1. Ja vaig veure'l, com em va agradar molt, l'he guardat al meu arxiu. Ara és un renéixer a una nova primavera, pot dur-nos coses millors. Esperança de nous fruits passat l'estiu.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gràcies M Antònia. Això dels fruits, m'agraden tant les cireres que ja me'n deleixo ara, les més bones, les de S Joan. Amunt!!

      Eliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa