CLASSE MAGISTRAL. ALDA CON LIMÓN. MADRID. DIVENDRES 6 DISSABTE 7 DE MARÇ. TOTS CONVIDATS!!!

UNA INTERVENCIÓ D'UN TOTAL DE 12 HORES. MOLTA DINÀMICA I BON APROFITAMENT. Tret de sortida amb aigua/color, passeig del figuratiu a l'abstracte, abstracte pur, enllaç del paper, composició bi i possible tridimensional. Llibertat creativa.
La il·lustració del cartell correspón a l'obra guardonada amb Medalla de Plata a la III Bienal Internacional Nuevas Tecnologías en Acuarela, Caudete 2014.

Comentarios

Entradas populares de este blog

DONA I ARTISTA : Col.lecció del Museu de Terrassa, Castell Cartoixa de Vallparadís, C/ Salmerón s/n- DONA I ARTISTA. La Col.lecció del Museu de Terrassa. TOTS CONVIDATS/DES-9 de març, 7 tarda. Museu de Terrassa. Castell Cartoixa de Vallparadís (C/ Salmerón s/n). La exposición presenta unas sesenta obras de 41 mujeres entre pintoras, escultoras, fotógrafas y bordadoras, algunas locales y otras foráneas, pero todas ellas vinculadas, de alguna manera, a nuestra ciudad. Ana Mata de la Barata, Teresa Romero, Matilde Viver, Joana Biarnés, Amèlia Riera, Eulalia Grau, Maria Pilar Igual, Àngela Ubasart, Teresa Jordà Vitó, Lisa Rehsteiner, Teresa Llordés y Maria Dolors Duocastella, son algunos de los nombres representados en el exposición.