Homenatge a Cesc Aldea. "NÉIXER".

2-PER A L'AMIC
Aquarel·la damunt paper Caballo 250 gm2. 150x150 cm.
1988 Sala d'Exposicions d'Amics de les Arts. Terrassa
Museu de Terrassa 

Comentarios

 1. Encara que no conec la seva obra, com tu expliques, crec que es mereix aquestes obres que vénen d'una amiga gran artista. Tempesta de mar i sentiments.

  ResponderEliminar
 2. sí m antònia, gran poeta, molt amic, l'havia vist nèixer com aquell qui diu, i massa jove per tan tràgica mort però els poemes són vius i publicats. tonets guapa!

  ResponderEliminar
 3. Son dues obres molt impactants, s'els hi veu el sentiment
  per a tots els costats,impecable, la dicció del que volen
  expressar. Amunt,tonets,felicitats, ets molt gran....

  ResponderEliminar
 4. gràcies fernandu, quan les exposin al Museu de Terrassa t'ho faré saber, hi són i mai les han exposat! un cas com un cabàs! tonet guapu!

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa