SILENCI / SILENCIO- Llibre d'artista presentat a l'Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya a l'exposició "Llibre objecte/ Llibre d'artista". Format: 9x17x7 cm. Paper celulosaa partir de rotlle h., pa d'or, aquarel·la i filferro espinós. Coberta: seda natural 100% cordonets mateix material.

 Libro de artista presentado en la Agrupació d'Aquarel·listes de Catalunya.  Exposición  "Libro objeto / Libre de artista". 
Formaot: 9x17x7 cm.
Papel celulosa a partir de rollo h. 
Pan de oro 
Acuarela y alambre espinoso.
Cubierta: seda natural 100% cordones mismo material.


Comentarios

  1. Quina maravella! Espero poder veure-ho al natural. Tonets.

    ResponderEliminar
  2. albert!! vas faltar tu, una magnífica exposició a l'AAC, gràciesssssss tonets

    ResponderEliminar
  3. Margarita30 de octubre de 2013 12:41
    Inevitablemente tengo la mania, casi la necesidad, de dejarme atravesar por lo que veo, Jordà (a fin de cuentas lo peor de una obra es no provocar absolutamente nada en el espectador, pienso). De sentirlo e interpretarlo. Y yo lo que siento al ver tu "Silencio" es una herida abierta, que incluso ha llegado a hacer una costra exterior, casi ha anidado su costra en el punzante invasor. Como si comenzara a cicatrizar; ya no sangra, y el azul que tiñe la celuola que la rodea parece presagiar limpieza y calma. Pero no. El desgarro, silencioso, sigue creciendo: latente, punzante, lacerador, palpitante y vivo en el interior. Fantástico, Jordà, fantástico tu "Silencio" dorado, metáfora del pan de oro del martirio de un retablo de cualquier altar...

    Abrazotes

    1.11.2013.

    Onatge Llevant comentó tu foto.
    Onatge escribió: "El teu Silenci broda ferides..., adorm cicatrius, canta la moixiganga al cor... És poema, mot, paraula, cançó a la solfa de la vida... El teu Silenci és el teu esperit, la teva essència..., és l'eco de la teva profunditat, és la carícia amb el xiuxiueig de la primavera, és la celístia dels estels... El teu Silenci és... onatge"



    ResponderEliminar

Publicar un comentario