El so del Silenci. Exposició. c/ de la Palla 10, fins 13 desembre, tots convidats!

Silenci del blau
Aquarel·la  damunt seda salvatge
180x130 cm
Llibres d'Artista, 3 volums. Aquarel·la damunt paper Guarro 300 gm2, fils de seda, pa d'or, filferro espinós i aquarel·a artesanal a partir de ferro rovellat.
Cada una de les cobertes dels tres volums és una continuación de l’anterior: 
allò que degrada cada instant de vida en silenci i ho converteix en crit mut
14x15 cm 16 pàgines

Comentarios

 1. Teresa estoy en Barcelona, dime si mañana domingo está abierta la exposición y los horarios que quiero ir a verla y a verte. Un abrazo.

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. tarcy querida, los domingos cierran, ahora he llegado a casa, no creo que te de tiempo a desplazarte, sabados mañana 12 a 14h, 18 a 21h, de lunes a viernes de 18 a 21h dime si te es posible un dia y procuraré estar, el martes clases de 17,30 a 19,30 si quieres, compartimos en clase, queda cerca de la galeria y luego nos vamos, solo decirlo! tonets guapa, que suerte si puedes!!

   Eliminar
 2. Vull passar a veure-la. Si puc la setmana que ve.

  ResponderEliminar
 3. recorda que els festius no obren, si hi vas dilluns et puc acompanyar, dimarts tinc classes fins a les 19,30-20h, molt just i dimecres vaig a dinar amb la colla, vens? al tornar hi podríem fer cap, ja diràs

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa