Fundació Universitària Agustí Pedro Pons. Universitat de Barcelona


Vegetació fantàstica. Façana de la Finca
Núvol d'aire. Façana de la Finca
Dues aquarel·les de petit format, paper 300gm2 100% cotò GG i fils de seda

La Colla dels dimecres, hem estat invitats i atesos per tal d'accedir a la Finca i visitar-la, un agraïment

En el seu testament, el Dr. Agustí Pedro i Pons va llegar la finca de Vallvidrera a la Universitat de Barcelona.

L’edifici de la finca Agustí Pedro i Pons està ubicat a la part alta de Barcelona, als peus del parc natural de Collserola. Aquesta situació i l’entorn privilegiat fan que esdevingui un marc perfecte per a activitats institucionals i científiques.

La voluntat de recuperar-la per a l’activitat universitària ha convertit la finca en seu del Centre d’Estudis Internacionals, de la Fundació Universitària Agustí Pedro i Pons, de la Sindicatura de Greuges i del Claustre de Doctors de la Universitat de Barcelona, entitats que la fan servir com a escenari de les seves activitats.

Comentarios

 1. Molt bones obres. Bona informació. A reveure!

  ResponderEliminar
 2. gracias tracy querida, ha sido un tiempo espeso, espeso, ya va pasando
  tonets, he de entras a tu espacio, sin falta, animas siempre
  toents

  ResponderEliminar
 3. Molt bones Teresa! a veure si ens veiem algun dia. Tonets

  ResponderEliminar
 4. doncs som-hi! quan vulguis la fem petar, no se si t'ho he dit, vaig anar a visitar l'expo col.lectiva amb la teva obra
  tonets guapa, amunT!!

  ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

DONA I ARTISTA : Col.lecció del Museu de Terrassa, Castell Cartoixa de Vallparadís, C/ Salmerón s/n- DONA I ARTISTA. La Col.lecció del Museu de Terrassa. TOTS CONVIDATS/DES-9 de març, 7 tarda. Museu de Terrassa. Castell Cartoixa de Vallparadís (C/ Salmerón s/n). La exposición presenta unas sesenta obras de 41 mujeres entre pintoras, escultoras, fotógrafas y bordadoras, algunas locales y otras foráneas, pero todas ellas vinculadas, de alguna manera, a nuestra ciudad. Ana Mata de la Barata, Teresa Romero, Matilde Viver, Joana Biarnés, Amèlia Riera, Eulalia Grau, Maria Pilar Igual, Àngela Ubasart, Teresa Jordà Vitó, Lisa Rehsteiner, Teresa Llordés y Maria Dolors Duocastella, son algunos de los nombres representados en el exposición.