2a. Bienal Ibero Americana de Acuarela. Madrid


Sr. Ricardo de Arce, Presidente de AEDA, Sr. Juan V.
Teodoro Vidal, Dr. Museo Casa de la Moneda
Sr. José Ysmer, comisario de la exposición

Sr. Ricardo de Arce, Presidente de AEDA con mi obra
Sr. Ricardo de Arce, con su obra

Comentarios

  1. Et felicito de tot cor.
    Et mereixes estar a molts llocs i també et felicito per guanyar el Concurs del Calendari Hahnemühle, on hi participaven tants aquarel·listes.

    ResponderEliminar
  2. m antònia, haguessis disfrutat molt amb nosaltres, estic molt contenta de tot plegat i t'ho vull explicar, serà muntya de tonets guapa!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

INTERVENCIÓ VISUAL AL CASAL DE CULTURA DE MATADEPERA. DIMECRES 23 A LES 20 H. TOTS CONVIDATS!! Inici Actualitat Agenda DAMA Matadepera convida a la pintora Teresa Jordà Dimecres, 23 de gener de 2019 a les 20.00 h DAMA Matadepera organitza per aquest dimecres 23 de gener a les 8 del vespre i al Casal de Cultura una altra de les seves conferències obertes a tothom i d’interès general. I serà amb la pintora Teresa Jordà i Vitò que impartirà un acte amb el títol "Jordà-Vitó, intervenció plàstica. Aquarel·la-Abstracció Lírica" Nascuda a Terrassa l’any 1943, Jordà Vitó és un artista aquarel·lista polifacètica que actualment està considerada una de les millors artistes abstractes del moment. Compta amb nombrosos premis nacionals i internacionals i ha impartit nombrosos cursos i tallers entorn l’aquarel·la i l’abstracció. Casal de Cultura Pere Aldavert, 4 - O8230 Matadepera - Barcelona Telèfon: 93 730 01 32 Horari: De 8:30 a 20:30 ininterrompudament Veure situació en el mapa Mantén pulsada la tecla ⌘ mientras te desplazas para acercar o alejar el mapa